ÚT AZ ÖRÖMTELI TANULÁSHOZ!


Stresszoldás One Brain kineziológiai módszerrel


Mi a célja?


A cél a lelkileg kiegyensúlyozott és harmonikus, testileg energikus állapot elérése. Ha a stresszhez kötődő okokat sikeresen oldjuk, valamint az esemény és a hozzá kapcsolódó érzés elkülönül, akkor beindulnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai, a teljesítmény fokozódik, a fizikai tünetek javulnak, akár meg is szűnhetnek.


Hogyan történik?

Az egyéni találkozó során először megbeszéljük a problémát és az elérendő cél(oka)t. Fontos az eltökéltség, a javulás iráni határozott szándék.

A fókuszban az érzések vannak, legyenek azok tudatos, tudattalan vagy mélyebb szinten. A kezelés alkalmával nemcsak a jelenbeli problémát rendezzük, hanem megkeressük az azt kiváltó okot is, így egyidejűleg oldjuk fel a múltbeli és a jelenlegi negatív érzéseket is. A cél mindig az, hogy az adott témával kapcsolatban a negatív érzéseket megszüntessük és a megoldás iránti motiváltsághoz maximális támogatást adjunk.


A tények feltárásához, valamint az egyén számára szükséges stresszoldó gyakorlatok megtalálásához izomtesztelést alkalmazunk. A megoldáshoz mindig a test jelzései vezetnek, egyénre szabottan. 

A stresszoldó gyakorlatok skálája igen széles: agyintegrációt elősegítő egyszerű mozgásos gyakorlatok, energetizáló gyakorlatok, felhasználva a hagyományos kínai orvoslás által alkalmazott meridián pontokat, virágesszenciák felhasználása, pozitív képek megalkotása, színek és számok speciális alkalmazása, csakrák, szimbólumok igénybevétele, mindig aszerint ahogyan azt a test (az egyén izmai) jelzik.

Kisebb gyermekeknél – igény szerint – a foglalkozáson a szülő bent maradhat.


Mennyi ideig tart?

Egy- egy alkalom időtartama: kb. 1,5 óra.